Ingrediënten
- 1 middelgrote pompoen
- 2 wortels
- 1 ui
- 1 teen knoflook
- 750 ml groentebouillon
- 1 tl kaneel + snuf nootmuskaat
- Olijfolie, zout en peper
Bereidingswijze
- Snijd de pompoen, wortel en ui in stukken. Bedank de ingrediënten voor hun voeding.
- Fruit ui en knoflook in olijfolie. Visualiseer hoe de warmte ook je hart verwarmt.
- Voeg pompoen en wortel toe, bak kort. Stel je intenties voor de herfst voor.
- Giet bouillon erbij, laat 20 minuten zacht koken. Laat los wat je niet meer nodig hebt.
- Pureer de soep en breng op smaak. Serveer met dankbaarheid en geniet bewust.
Spirituele Tips
Steek een kaars aan voordat je begint om de keuken te heiligen.
Speel zachte muziek of mantra’s tijdens het koken om in flow te komen.
Leg een briefje met je herfstdoelen naast je bord voor extra focus.
